Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε στους παίκτες στα Σπάτα μετά τον αγώνα του Ηρακλείου τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να αντιδρούν στις προκλήσεις, αλλά να απαντούν με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν επηρεάστηκαν μετά τα όσα συνέβησαν στο 3-3 με τον ΟΦΗ και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο στα παιχνίδια που ακολουθούν, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα.

Σε αυτό στάθηκε και στην ομιλία του προς τους κιτρινόμαυρους ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υπογραμμίζοντας ότι δεν χρειάζεται να αντιδρούν στις προκλήσεις που μπορεί να προκύπτουν μέσα στο ματς και να κοιτάζουν τη δική τους δουλειά στον αγωνιστικό χώρο.

«Πρέπει να γνωρίζετε πως θα τα έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοια περιστατικά. Θα προσπαθούν να σας προκαλέσουν μέσα στα παιχνίδια, αλλά εσείς θα πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Ήταν λάθος η αντίδραση του Λιβάι, όμως δεν τον αδικώ με όσα συνέβησαν», ανέφερε ο Μιλόγεβιτς μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε καλά πράγματα στο γήπεδο, υπήρξαν όμως και αρνητικά που πρέπει να διορθώσουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάμε το παιχνίδι μας. Προχωράμε για να κερδίσουμε τα ματς που έρχονται».

Πηγή: gazzetta.gr