Η αισιοδοξία της «Ένωσης» για την υπογραφή των αστεριών της παίρνει σάρκα και οστά. Δευτέρα ή Τρίτη πέφτουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο, λένε στην ΑΕΚ. Μπορεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να μην ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, όμως μετά τις συζητήσεις με τους μάνατζερ του Αργεντινού η «ανανέωση των δεσμών» των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένη. Στόχος της ΑΕΚ είναι τα συμβόλαια των Νάτσο Σκόκο και Ραφίκ Τζεμπούρ να υπογραφούν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι μαζί με τον Σκόκο να υπογράψει και ο «τρομοκράτης» στην εβδομάδα πριν από το ντέρμπι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ώρα των σπορ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ θέλει να διασφαλίσει το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να είναι ανταγωνιστική και να έχει υψηλούς στόχους. Και σε αυτή την περίπτωση η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αισιόδοξη για την ανανέωση της συνεργασίας και χρησιμοποιεί τις τοποθετήσεις του παίκτη –που ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα υπογράψει– για να «ενισχύσει» την άποψή της. Όμως, καλό είναι να κρατάμε και ένα μικρό καλάθι αφού πρόκειται για μια συμφωνία που ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο και 2 μήνες μετά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Για τον Ίσμαελ Μπλάνκο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η ΑΕΚ δεν δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι τον θέλει. Ο «Ζορό» ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις και ζητάει κάποια χρήματα παραπάνω από το τρέχον συμβόλαιο. Η ΑΕΚ, από την άλλη, του έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση, με λιγότερα χρήματα, και δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά πάνω από 500.000 ευρώ. Αυτό που μένει είναι να έρθει ο μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα και να ενημερώσει τον σύλλογο αν ο πελάτης του δέχεται τους όρους της ΑΕΚ ή αν εμμένει στην αρνητική του απάντηση. Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο, καθένας θα πάρει τον δρόμο του…

Πηγή: gazzetta.gr