Μετά τα όσα συνέβησαν, η αποστολή της εθνικής Αργεντινής επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε άμεσα από την Βραζιλία.

Ο αγώνας της Βραζιλία με την Αργεντινή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς λίγα λεπτά μετά τη σέντρα εισέβαλε στο γήπεδο η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας. Ο λόγος της εισβολής, έχει να κάνει με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της «Αλμπισελέστε» (Μαρτίνες, Σέλσο, Μορέρο και Μπουελδία) που έρχονται από το πρωτάθλημα της Premier League και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας.

Μετά τα όσα συνέβησαν, η αποστολή της εθνικής Αργεντινής αναχώρησε εσπευσμένα από την Βραζιλία, επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο κι επέστρεψε τα μεσάνυχτα στην Αργεντινή και στο αεροδρόμιο του «Ezeiza».

Μάλιστα, ο πρέσβης της Αργεντινής στη Βραζιλία, Ντανιέλ Σιόλι, συνόδευσε την αποστολή της εθνικής ομάδας της «Αλμπισελέστε» και όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.