Μπορεί το 2014 να ολοκληρώνεται με τον Τζόελ Κάμπελ να μετρά ελάχιστες συμμετοχές με την Άρσεναλ, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει στο ελάχιστο τη γλυκιά γεύση που αφήνει στον ίδιο η χρονιά που φεύγει.

«Ήταν μια φανταστική χρονιά για μένα. Κατέκτησα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ φτάσαμε στους ‘16’ του Champions League. Επίσης συμμετείχα στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα και τα πήγαμε πολύ καλά, ενώ τώρα αγωνίζομαι με την Άρσεναλ στην Premier League και το Champions League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η κατάκτηση του Community Shield ήταν μια σπουδαία στιγμή, όπως και το να σκοράρω στο Emirates», δήλωσε ο Κοσταρικανός άσος.

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί πως δεν σχεδιάζει να φύγει από το Λονδίνο. «Κάθε μέρα βελτιώνομαι και ωριμάζω. Πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Θέλω να καθιερωθώ στην Άρσεναλ και να εξελίσσομαι συνεχώς σαν παίκτη», ανέφερε.

Τέλος, για τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν ο ίδιος και η Κόστα Ρίκα στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Η συμμετοχή στο Μουντιάλ ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή και η παρουσία μας εκεί ήταν εξαιρετική. Πάντα ονειρευόμουν να σκοράρω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και τα κατάφερα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Το γκολ εκείνο απέναντι στην Ουρουγουάη άνοιξε το δρόμο για τη νίκη μας με 3-1, που ήταν ένα ιστορικό επίτευγμα για μας. Όλος ο κόσμος μάς πρόσεξε».

Πηγή: sport-fm.gr