Με χαμόγελα για τη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής και το 5/5 στη Football League επέστρεψαν οι παίκτες της ΑΕΚ στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας. Μοναδική αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα είναι η κατάσταση του Άλεξ Ντ’ Ακόλ, που αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα.

Ο Βραζιλιάνος φορ υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματά της, αλλά αν επαληθευτούν οι αρχικές εκτιμήσεις περί θλάσης στον αριστερό δικέφαλο, θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και λογικά θα επανέλθει το… 2015.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Πέτρος Μάνταλος, που λογικά θα επανεμφανιστεί στον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην ομιλία του προς τους παίκτες μοίρασε συγχαρητήρια, αλλά ζήτησε εγρήγορση. «Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε, αλλά αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι δείξαμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι μέχρι το τέλος. Μετά τη νίκη μας στην Πάτρα ξεκινάει για εμάς μια νέα σειρά αγώνων, που θεωρητικά θα είναι πιο εύκολοι, όμως όπως σας έχω ξαναπεί εμείς θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί μέχρι το τέλος», ανέφερε.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Την Τρίτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Πηγή: Sport-fm.gr