Ο προπονητής της εθνικής Αυστρίας αναφέρθηκε στο γκολ που κακώς ακυρώθηκε, στα κρούσματα χαμένων πέναλτι για τους Αυστριακούς και στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του χαρακτηρίζοντας τα ανόητα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας Ντίτμαρ Κονσταντίνι μίλησε μετά την λήξη του αγώνα της εθνικής με την Αυστρία για την διάθεση της ομάδας του, αλλά και για το γκολ που έπρεπε να μετρήσει: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Δυστυχώς χάσαμε για μία ακόμη φορά πέναλτι, ενώ πιστεύω πως το γκολ που πετύχαμε κακώς ακυρώθηκε σαν φάουλ κι έπρεπε να μετρήσει. Όμως πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Έπρεπε να αξιοποιήσουμε 3-4 ακόμη από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε χαλαρά, αλλά κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Σκεφτείτε άλλωστε ότι απέναντί μας είχαμε την ομάδα που είναι ενδέκατη στην παγκόσμια κατάταξη. Η καλή μας εμφάνιση στο πρώτο μέρος με γεμίζει αισιοδοξία, αλλά δεχτήκαμε ανόητα γκολ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον παίκτη μου, απλά και μόνο επειδή δεν κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Κρίστιαν Φουχς χαρακτηρίζοντας στιβαρή την εθνική μας: «Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Όταν μια ομάδα δέχεται δύο γκολ, πρέπει να αξιοποιεί τις δικές της ευκαιρίες. Κόντρα σε μία ομάδα που είναι πολύ στιβαρή, όπως η Ελλάδα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες».
πηγή: gazzetta