Φοβερή και τρομερή Μαρία Σάκκαρη, «κατάπιε» την Αράντσα Ρους στον πρώτο γύρο του Wimbledon (6-1, 6-1) σε 48 λεπτά, με στατιστικά… άλλου επιπέδου στο ματς!

Με δύο love game ξεκίνησε το ματς για τις δύο τενίστριες. Εκεί πήρε… φόρα η Μαρία. Εκανε το πρώτο μπρέικ και στο σερβίς της με 3 συνεχόμενους άσους πήγε στο 3-1. Ακολούθησε και δεύτερο μπρέικ καθώς τελείωσε το πέμπτο γκέιμ με τρομερή λόμπα στην Ολλανδέζα και είχε χτίσει ήδη τις βάσεις για το 1-0 στα σετ.

Πήρε για πλάκα το σετ μέσα σε 20 λεπτά, κερδίζοντας 6-1, χωρίς μάλιστα να χάσει πόντο στα γκέιμς που σέρβιρε η ίδια! Είχε 8/8 σε πρώτο σερβίς, 4/4 στο δεύτερο και 6 άσους, σε ένα σετ για σεμινάριο από την Ελληνίδα.

Σάκκαρη: Εύκολα και το δεύτερο σετ

Η εικόνα ίδια και στο δεύτερο σετ. Γρήγορο 1-0, μπρέικ μετά από 4 ευκαιρίες και τρίτο γρήγορο γκέιμ για το 3-0, με την Σάκκαρη ως αυτό το σημείο να έχει χάσει μόλις δύο πόντους στο σερβίς της. Η Ρους είχε ήδη καταλάβει πως δεν έχει πολύ μέλλον στο ματς και προσπάθησε να χάσει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Το μόνο που πέτυχε ήταν να σώσει δύο ματς πόιντ στο σερβίς της και να μειώσει σε 5-1, καθώς η Σάκκαρη δεν είχε διάθεση να κρατήσει παραπάνω το ματς και πέρασε στον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια από το ματς της Στόσουρ με την Ρότζερς.

Πηγή: gazzetta.gr