Λίγες ημέρες μένουν για να μάθουμε την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Πινακάς. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, εκτός αν έρθει πρόταση στην ΑΕΛ από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Γερμανία.

Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας περίμενε και περιμένει μέχρι τις 10 Ιουνίου κάτι από ομάδα της Bundesliga η οποία όπως αναφέρει ο μάνατζέρ του θα φτάνει τα 2 εκατομμύρια. Αν αυτή η πρόταση δεν έρθει τις επόμενες ημέρες, τότε ο Πινακάς θα ντυθεί όπως όλα δείχνουν στα ερυθρόλευκα.

Ο 19χρονος επιθετικός θεωρείται και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα μας, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά φέτος. Συγκεκριμένα σε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει 7 γκολ και ουσιαστικά ήταν ο μόνος που διασώθηκε από την φετινή κάκιστη πορεία της ΑΕΛ.

Είναι βασικό μέλος της Εθνικής U21 και το Σάββατο αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Σίμου επικράτησε με 5-0, με τον Πινακά να έχει μάλιστα και μια προσπάθεια στο δοκάρι.

Πηγή: gazzetta.gr