Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να είναι στη Σούπερ Λίγκα τη νέα αγωνιστική σεζόν δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα αναφέρθηκε και στην Εθνική ποδοσφαίρου. Ο κ. Μπάγεβιτς υποστήριξε ότι δεν πρέπει να γίνεται τέτοια κριτική στον Κλαούντιο Ρανιέρι και να υπάρξει μεγάλη στήριξη από όλους στο έργο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Αθλητικό Metropolis:

Για την ΑΕΚ και τη νίκη της στην πρεμιέρα της Football League:

«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δυνατό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική. Ήταν δυνατό και σκληρό παιχνίδι με πολλές δύσκολες στιγμές για μας. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Όλοι παίζουν δυνατά με εμάς, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος και η ΑΕΚ θα είναι του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα».

Για την ισοπαλία της Εθνικής με τη Φινλανδία:

«Είδα το β’ ημίχρονο με την Φινλανδία. Υπάρχει νέος προπονητής, νέα παιδιά, πιστεύω ότι γρήγορα θα κάνει αυτά που πρέπει. Είναι λίγο χρόνο στην ομάδα ο Ρανιέρι, και χρειάζεται στήριξη και βοήθεια, όχι να τον “σκοτώσουμε” με το παραμικρό».

Για το γεγονός ότι ποτέ δεν κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας:
«Υπήρξαν προτάσεις τα προηγούμενα χρόνια, αλλά καλύτερα που έγινε έτσι. Το σημαντικό είναι ότι η Εθνική πηγαίνει καλά όλα αυτά τα χρόνια και μακάρι να συνεχίσει να πηγαίνει όσο μπορεί καλύτερα».

Για τον Ηρακλή:
«Δεν ξέρω πολλά, αλλά έχω μάθει ότι έχει δημιουργήσει καλή ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι στα πλέι οφ».

Για το αν του λείπει η Σούπερ Λίγκα:
«Μου λείπει αλλά όχι τόσο όσο περίμενα. Αυτήν την στιγμή έχουμε δουλειά στην ΑΕΚ, ξεκινήσαμε από την αρχή, βάλαμε ένα πρόγραμμα και έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για να βρεθεί η ΑΕΚ τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πάντα μέσα στους πρωταγωνιστές. Έχω δει αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να πω αν είναι καλός ή όχι, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την θέση που θέλει. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθεί και ο ΠΑΟΚ και οι άλλες ομάδες να είναι δυνατοί».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ:
«Αυτά συμβαίνουν στις περιπτώσεις που είναι καινούργιες οι ομάδες. Ο Αναστασιάδης ξέρει, έχει τις γνώσεις και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Να καταλάβει τι γίνεται μέσα στην ομάδα και τι προσπαθεί να πετύχει».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:
«Είναι καλό παιδί, τα τελευταία χρόνια έδειξε ποιότητα. Είναι νέο παιδί και θέλει ακόμη δουλειά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός σέντερ φορ».

Για τον Άρη:
«Στενοχωριέμαι είναι η αλήθεια. Εύχομαι να βρει όσο το δυνατόν το δρόμο του και να επανέλθει το συντομότερο στην Σούπερ Λίγκα».

Πηγή: Sport-fm.gr