Στην ΑΕΚ είναι αγανακτισμένοι από την φιλοξενία που είχε η αποστολή στην Τούμπα και είναι έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην Σούπερ Λίγκα. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά άνθρωποι της «Ένωσης», άντρες της ιδιωτικής ασφάλειας έβριζαν και έφτυναν παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Φυσικά γι αυτό έχει ήδη ενημερωθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του για τα περιστατικά που του διηγήθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοση του Τάσου Κάκου στην Τούμπα και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στον Κερκυραίο ρέφερι. Του ξεκαθάρισε ότι δεν του καταλογίζει δόλο στην φάση της αποβολής του Μανωλά, επειδή όμως θεωρεί ότι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, του τόνισε ότι έχασε τη φάση:

«Έκανες ένα σφάλμα που επηρέασε το παιχνίδι. Η φάση δεν ήταν για κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως δεν είχες δόλο, αλλά ήταν απλά μία λανθασμένη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο Αδαμίδης στον Κάκο.

Η διαιτησία της Τούμπας όμως δεν ήταν το μόνο που δυσαρέστησε τον πρόεδρο της «Ένωσης». Ο Αδαμίδης επικοινώνησε με τον Πατρίκ Κομνηνό και του την δήλωσε αντίθεσή του -παρά το γεγονός ότι η άμεσα εμπλεκόμενη ομάδα, ο Εργοτέλης, δεν έκανε κάτι τέτοιο- σχετικά με την διακοπή του αγώνα στο Παγκρήτιο, για την αναμέτρηση μεταξύ Εργοτέλη και Ολυμπιακού.

Ένα από τα επιχειρήματα του Αδαμίδη φέρεται να είναι ότι ο Ολυμπιακός όταν θα αγωνιστεί με την Κρητική ομάδα για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των αντιπάλων του. Και αυτό γιατί οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου (ΠΑΟ – ΑΕΚ) που τον ακολουθούν στη βαθμολογία, αμφότεροι «γκέλαραν» σε παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα μετά το ματς στο Ηράκλειο.

Πηγή: gazzetta.gr