Ο Πανιώνιος μετά και την ισοπαλία κόντρα στην Ηλιούπολη παραμένει στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ένα βαθμό διαφορά πίσω από τον χθεσινό του αντίπαλο. Έτσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του ομίλου κρατά την τύχη στα χέρια του.

Βέβαια, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/05), δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανή τιμωρία των «κυανέρυθρων» και να χάσουν το ματς με την Ηλιούπολη στα χαρτιά, λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή τους, και συγκεκριμένα του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Κοντοέ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την ένσταση που υπάρχει κατά του Πανιωνίου στο ματς με τον Εθνικό υπήρξε πρόβλημα στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, εάν ο αρχηγός κάποιας ομάδας δεν υπογράψει το φύλο αγώνα, κινδυνεύει με τιμωρία του την οποία αποφασίζει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Μια πειθαρχική επιτροπη η οποία θα πρέπει να συνεδριάσει και να ενημερώσει εκτός από την Ομοσπονδία, αλλά και τις ίδιες τις ομάδες για τις ποινές που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Όπως ξεκαθαρίζουν στον Πανιώνιο, στα γραφεία της ομάδας δεν έχει κοινοποιηθεί καμία τιμωρία του Κοντοέ και όπως προσθέτουν ακόμα και το ίδιο το site της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ποινολόγιο της 6ης αγωνιστικής δεν έχει βάλει το όνομα του Κοντοέ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που ο Πανιώνιος δεν είχε καμία ενημέρωση για πιθανή ποινή του αρχηγού του μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στον αγώνα με την Ηλιούπολη.

Εάν κι εφόσον υπάρξει τιμωρία του Ιστορικού, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Ηλιούπολη κάτι που σημαίνει πως θα πέσει από την κορυφή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πηγή: gazzetta.gr