Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορά των δύο ομάδων.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν με 2-0 στο Φάληρο, με τον Ισπανό προπονητή να κάνει δηλώσεις στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη και να παραδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου.

«Η διαφορά βρίσκεται εκεί, ο Ολυμπιακός έχει πολλή ποιότητα και κάνει λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει. Παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ειμαι περήφανος για όλα τα ματς που έχει κάνει η ομάδα μου, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το να κάνεις μία τεράστια προσπάθεια παίζοντας μαν του μαν στην ουσία σε όλο το γήπεδο είναι δύσκολο. Οταν αρχίζουν και φεύγουν οι δυνάμεις τότε και το πνεύμα δεν ακολουθεί σιγά – σιγά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν πάγκο που έχει επιλογές. Εχει επικίνδυνους παίκτες. Δεν μπορεί όμως κανείς να καταλογίσει κανείς στους παίκτες της ΑΕΚ», είπε ο Χιμένεθ, ο οποίος ρωτήθηκε αν έπαιξαν ρόλο οι τρεις αλλαγές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δίνοντας την ακόλουθη απάντηση.

«Οι παίκτες που μπήκαν είχαν ποιότητα. Και αυτοί που βγήκαν επίσης. Εχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Οταν έγινε το 1-0 πάντως είχαμε τις ευκαιρίες μας να ισοφαρίσουμε».