Στην προπόνηση βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης θέλοντας και αυτός με την σειρά του να στηρίξει τους παίκτες μετά τα άτυχα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως λίαν συντόμως θα τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές προς τους παίκτες.

Με την σύμφωνη γνώμη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην απογευματινή προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών μετά τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Αθανασιάδης αφού πρώτα τους ζήτησε τη νίκη με τον Ηρακλή: «Δώστε χαρά στον κόσμο μας. Σας στηρίζουμε, σας πιστεύουμε», έκρουσε ταυτόχρονα και τον κώδωνα του κινδύνου. «Κατανοούμε πως οι αγώνες ήταν πολλοί και μαζεμένοι, αλλά από δω και πέρα πρέπει στη συνέχεια να τα δώσετε όλα για να γυρίσετε την κατάσταση».

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλοντας να προλάβει τυχόν μουρμούρες στα αποδυτήρια λόγω τις μικρής καθυστέρησης που υπάρχει ως προς την καταβολή χρημάτων τους διεμήνυσε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα κατατεθεί ένα ποσό στους λογαριασμούς τους από το συμβόλαιο του καθενός. Κάτι που φυσικά το δέχτηκαν με ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά οι ποδοσφαιριστές.

Με διπλή προπόνηση, πρωί-απόγευμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή. Το μοναδικό πρόβλημα του Κούπερ είναι ο Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός παρότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του δεν μπορεί να υπολογίζεται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: gazzetta.gr