Τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους ήττα γνώρισαν πριν λίγες ώρες οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι είδαν τους Ντάλας Μάβερικς να επικρατούν με 116-101 στο Τέξας. Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι για τα «ελάφια» χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλο μέρος από τη δυναμική τους.

Οι Μπακς, με ρεκόρ 32-19, παραμένουν στην τρίτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ οι Μάβερικς με ρεκόρ 29-22 καταλαμβάνει την 7η θέση στη Δύση. Ωστόσο, αυτό που σίγουρα τους χαροποιεί περισσότερο, είναι το γεγονός πως βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα το τελευταίο διάστημα, έχοντας 6 επιτυχίες στα τελευταία 7 ματς.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Λούκα Ντόνσιτς με 27 πόντους, που έδωσε ακόμη μια σπουδαία μπασκετική παράσταση, καθώς είχε επίσης 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κριστάπς Πορζίνγκις με 26 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Για το Μιλγουόκι ο Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο σημείωσε 22 πόντους (6/10 τρίποντα) ενώ 20 πόντους και 14 ριμπάούντ πρόσθεσε ο Μπόμπι Πόρτις. Σε ότι αφορά στον Θανάση Αντετοκούνμπο είχε 2 πόντους (1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα highlights του ματς: