Το χάος με τις αρχεραισίες που αφορούν την ΕΟΚ συνεχίζεται, καθώς -όπως αναμενόταν- σήμερα (06/04) προέκυψε και… δεύτερη διοίκηση. Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση -που απούσας της πρώην διοίκησης της Ομοσπονδίας- ανέδειξε πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον Φάνη Χριστοδούλου, σήμερα είχαμε συνέχεια νέα τροπή στην ιστορία (καθόλα αναμενόμενη).

Έτσι, λοιπόν, σήμερα προέκυψε και δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών του Παναγιώτη Φασούλα και του Βαγγέλη Λιόλιου, ανέδειξε τη δική του διοίκηση με πρόεδρο τον επί πολλά έτη ισχυρό άνδρα του αθλήματος στη χώρα.

Επίσης, το σώμα πήρε απόφαση για διεξαγωγή εκλογών στις 30 Μαίου με φυσική παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη (τη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξόπουλου πήρε ο Δημήτρης Ρόζης), ενώ η πλευρά της απελθούσας διοίκησης της Ομοσπονδίας, κάνει λόγο για νόμιμη σύγκλιση και απαρτία.

Τη λύση θα δώσει η Δικαιοσύνη, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Αύριο, Τετάρτη 7 Απριλίου, λογικά θα υπάξει και νέο επεισόδιο, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Αναλυτικά η σύνθεση του… δεύτερου Δ.Σ.:

  • Πρόεδρος: Γιώργος Βασιλακόπουλος
  • Αντιπρόεδρος Α’: Κώστας Παρισης
  • Αντιπρόεδρος Β’: Αριστείδης Γολεμης
  • Ταμίας: Δημήτρης Αγγελόπουλος
  • Γενικός γραμματέα: Παναγιώτης Τσαγκρώνης