Ο… λαβωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές Πίλσεν στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (11/11, 9.45μ.μ, ΝΕΤ), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ευελπιστεί ότι οι «πράσινοι» θα φτάσουν στην απαιτούμενη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου τους.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δ’ ομίλου, τόνισε: «Περιμένουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο λόγω των τραυματισμών και των απουσιών που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Ο Βουγιούκας είναι άρρωστος, ο Νίκολας και ο Περπέρογλου ακολουθούν θεραπεία, ενώ ο Μάριτς μόλις άρχισε πάλι προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Αντιμετωπίζουμε έναν δυνατό αντίπαλο, την Εφές Πίλσεν, που διαθέτει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να κάνουν».

Από την πλευρά του, ο διεθνής φόργουορντ Κώστας Τσαρτσαρής σημείωσε: «Ο αγώνας με την Εφές Πίλσεν είναι δύσκολος, καθώς απέναντί μας θα βρούμε μία ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Μετά την ήττα μας στη Λιουμπλιάνα, θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας, όπου δεν επιτρέπονται οι ήττες.

Η νίκη είναι στόχος μας τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες, αλλά είμαι βέβαιος πως όλοι μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Πηγή: gazzetta.gr