Τον ήθελαν αρκετές ομάδες, τον πολιόρκησαν, αλλά αυτός προτίμησε τη Γουέστ Μπρομ.

Κι όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σαμαράς στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «baggies», η απόφαση ήταν εύκολη πέρα για πέρα, λόγω του κλίματος και της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Κι όπως είναι φυσικό οι αναφορές στο πρώτο του (όχι και τόσο πετυχημένο) πέρασμα απ’ την Πρέμιερ Λιγκ (για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι) είναι αναπόφευκτες, με τον έλληνα άσο να παραδέχεται με ειλικρίνεια πως τότε ήταν μικρός και μόλις 22 ετών, αλλά τώρα πια στα, 7 χρόνια αργότερα, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να οδηγήσει τη νέα του ομάδα σε επιτυχίες και να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

«Νιώθω πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευγενικοί και νιώθω ήδη σα να είμαστε μια οικογένεια. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω στη Γουέστ Μπρομ. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, είναι Σκωτσέζος, οπότε τα είπαμε στη “γλώσσα” μας», είπε αρχικά για τη μεταγραφή του και συνέχισε σχετικά με τις βλέψεις που έχει:

«Πιστεύω ότι είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και είμαι έτοιμος γι’ αυτή. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλά στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είμαι πολύ περήφανος που θα παίζω εδώ. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στους καλύτερους. Ελπίζω όλοι να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ερωτηθείς για το πρώτο του πέρασμα απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και το πώς βλέπει το νέο του τώρα πια, ο Σαμαράς απάντησε: «Είμαι πιο ώριμος τώρα και ξέρω το ποδόσφαιρο καλύτερα σε σχέση με τότε που ήμουν νεότερος. Πέρασα 7 όμορφες σεζόν με τη Σέλτικ και κρατάω όλες τις καλές στιγμές. Τώρα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι’ αυτό. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θες να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος και πιστεύω πως έχω αλλάξει από τότε που ήμουν 22, όπως ο καθένας σ’ αυτή τη δουλειά».

Πηγή: sport-fm.gr