Αρκετά καλά πήγαν τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 για την ΑΕΚ. Έτσι, απόψε (19:30, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ η Ένωση υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και με νίκη όχι απλώς θα πιάσει στη δεύτερη θέση τον Άρη, αλλά θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα εν όψει των πλέι οφ σε σχέση με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει και πάλι… δεμένα τα χέρια, καθώς δεν υπολογίζει σε εννιά παίκτες. Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Αντρέ Σιμόες έκαναν θεραπεία.

Εκτός πλάνων έμειναν και οι Νάναντ Κρίστιτσιτς και Νασίμ Χνιντ, που είναι τιμωρημένοι. Αυτό σημαίνει ότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα έχει μόλις 19 παίκτες διαθέσιμους.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σωτήρη Τσιλούλη και Δήμο Μπαξεβανίδη, με τον πρώτο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού και τον δεύτερο λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα: Βέρουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Τσαμπούρης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Ρώσσης.

Οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Μαρτίου

  • ΟΦΗ – ΑΕΛ 2-3
  • Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-1
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 7 Μαρτίου

  • Ολυμπιακός – Λαμία 3-0
  • Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος 1-0
  • ΠΑΟΚ – Άρης 2-2

Δευτέρα 8 Μαρτίου

  • 19:30 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης