Με δώρο του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη και έκανε άλμα παραμονής στη Super League 1.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και δεν άργησαν να έρθουν και οι φάσεις, όπως και τα γκολ. Στο 18′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντάουντα στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Σωτηρίου σε πλασέ του Σλίβκα, στο 22′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γρίβα και στο 27′ ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Στάρτζεον μετά τη σέντρα του Ουές.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το προβάδισμα στο 45′ αλλά ο Στάρτζεον δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μετά το γύρισμα του Κοροβέση, για να συνεχιστούν οι ευκαιρίες -και από τις δύο πλευρές- στο β’ μέρος.

Οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να βάλει το δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη, με τον Απόλλωνα τελικά να τα καταφέρνει στο 84′ με το πλασέ του Ιωαννίδη στην κενή εστία μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Σωτηρίου.

Έτσι, η «ελαφρά ταξιαρχία» πλησίασε κι άλλο στην παραμονή, ενώ οι Κρητικοί γνώρισαν την 7η συνεχόμενη ήττα τους…

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Μπεντινέλι (46′ Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεθ (73′ Ιωαννίδης), Τσιλούλη (32′ Φατιόν), Ντάουντα (73′ Τσαμπούρης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντή, Γιαννούλη, Κοροβέση. Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Στάικο, Σολίς (77′ Σαρδινέρο), Στάρτζεον, Γρίβας.