Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού All Star Game στο NBA, καθώς αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του MVP με 16/16 σουτ. Έτσι, ο Έλληνας σταρ πρόσθεσε ακόμη ένα βραβείο στη συλλογή του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο «Greek Freak» αγωνίστηκε με την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς, η οποία επικράτησε της ομάδας του Κέβι Ντουράντ με με 170-150.

Στην Team Lebron έπαιξε ακόμη ένας πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο Στεφ Κάρι, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων, κερδίζοντας τον τίτλο για δεύτερη φορά στην καριέρα του (2015). Ο σταρ των Ουόριορς επικράτησε του Μάικ Κόνλεϊ στον τελικό και στο τελευταίο σουτ, καθώς σημείωσε 28 πόντους, έναν περισσότερο από τους 27 που είχε σημειώσει ο αντίπαλός του.

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων νικητής αναδείχθηκε ο Ανφερνι Σάιμονς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος συγκέντρωσε στον τελικό τρεις ψήφους, έναντι δύο του Ομπι Τόπιν των Νιου Γιορκ Νικς, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Κάσιους Στάνλεϊ των Ιντιάνα Πέισερς.

Σε ό,τι αφορά στον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων, νικητής αναδείχθηκε ο Ντομάντας Σαμπόνις. Ο Λιθουανός των Ιντιάνα Πέισερς επικράτησε των Τζούλιους Ραντλ και Λούκα Ντόνσιτς σε πρώτο και δεύτερο γύρο αντίστοιχα, ενώ στον τελικό νίκησε τον Νίκολα Βούτσεβιτς, σε μια σχεδόν πλήρως ευρωπαϊκή διαδικασία.