Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα λόγω τραυματισμών στην ΑΕΚ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι το τελευταίο (μόνιμο σχεδόν) «θύμα», καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο μηρό κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή για το αυριανό (20/02, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, μετά τους Αντρέ Σιμόες, Μιχάλη Μπακάκη, Κώστα Γαλανόπουλο, Γεβχέν Σάκχοφ, Θεόδωση Μαχαίρα, ακόμα ένα από τα βασικά «κιτρινόμαυρα» στελέχη μένει εκτός δράσης.

Η απουσία του σημαίνει ότι ουσιαστικά ο Μανόλο Χιμένεθ εγκαταλείπει τις σκέψεις για τριάδα στην άμυνα, ώστε να λύσει το πρόβλημα στα δεξιά. Με βάση όσα έδειξε στη σημερινή προπόνηση, ο Στράτος Σβάρνας θέτει υποψηφιότητα να παίξει δεξί μπακ, ρόλο που είχε κληθεί να καλύψει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα με τους Αρκάδες, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης🟡⚫️#aekast #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Friday, February 19, 2021