Με πέναλτι του Αραμπούλι η Λαμία νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε βήμα παραμονής στη Super League 1.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να παίζουν για το γκολ και τους φιλοξενούμενους να το πετυχαίνουν τελικά. Το χέρι του Φατιόν στο 30′ έστειλε τον διαιτητή στο VAR και από εκεί στο σημείο του πέναλτι, από όπου ο Αραμπούλι ευστόχησε και έκανε το 0-1.

Σκορ που η Λαμία κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος, παρά την προσπάθεια του Απόλλωνα να ισοφαρίσει, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπεντινέλι και Σλίβκα. Η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα σε καμία από αυτές, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Με αυτούς, η Λαμία πήγε στους 15 και στη 12η θέση, αφήνοντας πλέον προτελευταίο τον Παναιτωλικό με 14, ενώ ουραγός είναι πάντα η ΑΕΛ έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς ως τώρα.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Τσαμπούρης (76′ Μπαξεβανίδης), Κάλισιρ (86′ Ντομίνγκες), Λισγάρας, Μπρούσιτς, Φατιόν (76′ Μουνιέ), Σλίβκα, Τσιλούλης, Μπεντινέλι, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (90′ Μπιάρνασον), Καραμάνος (82′ Μπα), Αραμπούλι (73′ Τζέιμς).