Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα χάνοντας από τον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρεί άδικο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 2-1 από τους πράσινους στη Λεωφόρο και ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη Nova αμέσως μετά τη λήξη και είπε τα εξής.

Για την ήττα: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν νίκησε ο καλύτερος. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε και να βάλουμε παραπάνω γκολ. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά αλλά θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα».

Για το ματς: «Αυτό που περιμέναμε ήταν πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με χαμηλά άνετα. Μετά το γκολ ένιωθε άνετα και αμύνθηκε. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα γκολ σε σωστό timing. Είχαμε όμως αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ. Δεν κέρδισε η πιο καλή ομάδα. Δυστυχώς εμείς χάσαμε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό και να δούμε το επόμενο ματς με την Αϊντχόφεν. Θέλαμε να νικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι για εμάς».