Μια καλή είδηση στην… καταιγίδα των αρνητικών που έφερε ο χθεσινοβραδινός αγώνας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης έφερε για την ΑΕΚ η Παρασκευή (05/02). Μετά τα πολύ άσχημα μαντάτα για τον Κώστα Γαλανόπουλο και την απουσία του για δύο μήνες, αλλά και τη θλάση του Εβγκέν Σάκχοφ, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε να μπαίνει ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της Ένωσης έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής (07/02, 19:30) με τον Άρη, λύνοντας τα χέρια του Ισπανού τεχνικού.

Σε περίπτωση που έλειπε και ο Μάνταλος, ο καταρτισμός της ενδεκάδας θα ήταν δύσκολη υπόθεση, τουλάχιστον όσον αφορά τις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου. Πλέον, ο Χιμένεθ καλείται να λύσει το ζήτημα του δεξιού μπακ.

Υπενθυμίζεται ότι, κόντρα στους θεσσαλονικείς δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, όμως η επιστροφή του Ζίγκα Λάτσι δίνει την επιλογή της τριάδας στα στόπερ. Επιστρέφει και ο Μάριο Μιτάι, ο οποίος ήταν εκτός λόγω θλάσης εδώ και ένα μήνα.