Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να λύνει το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να μετακομίζει στο Κατάρ προχώρησε με δηλώσεις του ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Ο αλγερινός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στο «France Football», τόνισε πως τον έχουν κουράσει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει σπάσει το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο. Πάντως, παραδέχτηκε πως γίνονται συζητήσεις τις τελευταίες μέρες για την αποχώρησή του, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση θα τιμήσει το συμβόλαιό του.

«Έχω κουραστεί με τις φήμες σχετικά με την καριέρα μου. Δεν έχω σπάσει το συμβόλαιό μου. Είμαι σπίτι μου στην Αγγλία. Βλέπω τηλεόραση. Μήπως θέλετε να σας πω και ποίο πρόγραμμα παρακολουθώ τώρα»;, είπε αρχικά ο Αμπντούν και εν συνεχεία αναφερόμενος στις επαφές του με τη διοίκηση της Νότιγχαμ δήλωσε: «Έκανα μια κακή επιλογή στην καριέρα μου. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα περίμενα. Είμαι σε συζητήσεις για να αποχωρήσω. Αλλά αν δεν συμβεί αυτό, θα τιμήσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας».

Πηγή: sport-fm.gr