Ο Παναθηναϊκός βλέπει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να χάνουν σταθερά βαθμούς το τελευταίο διάστημα και έχει πλησιάσει αρκετά, ώστε να τους δημιουργήσει άγχος αναφορικά με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (θα είναι τέσσερα από την επόμενη σεζόν). Μάλιστα, αύριο έχει τη δυνατότητα να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά, καθώς υποδέχεται τη Λαμία (30/01, 19:30) στη Λεωφόρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές. Η κούραση στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι δεδομένη μετά τα συνεχόμενα ματς, καθώς αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι που καλούνται να δώσουν μέσα σε μία εβδομάδα. Έτσι, ο 67χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε rotation, ώστε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να δώσει ευκαιρίες σε άλλους.

Ο Χατζηθεοδωρίδης έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μακέντα και Εμμανουηλίδης. Επίσης, σημαντικές είναι οι επιστροφές των Σέκενφελντ και Αλεξανδόπουλου, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Από την άλλη, εκτός αποστολής θα βρίσκεται ο Χουανκάρ, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς του Βόλου.

Πιέζει την Ουντινέζε για Μακενγκό

Παράλληλα, το «τριφύλλι»… τρέχει για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φτάνει κοντά στο τέλος της. Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί και απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Βικτόρ Μακενγκό, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Τορίνο. Μάλιστα, το δημοσίευμα θέλει τον Πιέρ Ντρεοσί να έχει κουβεντιάσει και την περίπτωση να μπει και οψιόν αγοράς σε μια πιθανή συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι το οποίο όμως η ιταλική ομάδα αρνήθηκε.

Ο 22χρονος χαφ αποκτήθηκε από τις «ζέβρες» τον περασμένο Οκτώβριο από τη Νις με το ποσό των 3.5 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Λούκα Γκότι, αφού έχει αγωνιστεί μόλις 68 λεπτά σε συνολικά 5 παιχνίδια της Serie A.