Πολλά τα μέτωπα που υπάρχουν για την ΑΕΚ σε ότι έχει να κάνει με ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξελίξεις ανοιχτές που αφορούν πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης. Είτε πρόκειται για δεξί μπακ που επιθυμεί και δουλεύει για να αποκτήσει η ΑΕΚ είτε αφορά πρόσωπα που υπάρχουν στο ρόστερ (αλλά για πόσο ακόμα;)!

Σε ότι αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας η Ένωση κινείται πλέον για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή προφανώς διότι εκτιμούν ότι συνιστά ευκαιρία η περίπτωση που έχουν καταλήξει. Την ίδια ώρα δεν υπάρχει ουσία στο σενάριο (πάντα τη δεδομένη χρονική στιγμή) Ριστόφσκι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο κεφάλαιο Εμάνουελ Ινσούα οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, άμεσα, έστω προσωρινή (για αρχή) και τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι… Έχουν επικεντρωθεί και σε αυτό το ζήτημα στην ΑΕΚ όπου δεν αποκλείεται, όπως στο θέμα του δεξιού μπακ, έτσι και σε αυτό του Ινσούα, να υπάρχουν νέα έως αύριο, ακόμη και στις επόμενες ώρες αφού τούτη τη στιγμή κάθε λεπτό μετράει!

Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα δεν φαίνεται να χει αλλάξει κάτι. Προέκυψε το ενδιαφέρον της Ναντ, δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό, δεν γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει διαφορετική εξέλιξη, αλλά αυτά είναι τα τωρινά δεδομένα. Την ίδια ώρα για Λιβάια υπάρχουν αναφορές (και από Ισπανία) για την Τραμπζονσπορ ακόμη και άμεσα (Γενάρη) αλλά δεν προκύπτει ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ή για κάποια άλλη ομάδα.

Σίγουρα δεν αποκλείεται κάτι όσο ο Καβαλιέρε είναι σε αναζήτηση λογικό να υπάρξει και φημολογία, θα φανεί στην πορεία τι θα ισχύσει, τη στιγμή που έχει αξία πως δύσκολα θα υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν (εκτός κι αν προκύψει ανάγκη μέσω πώλησης).

Πηγή: gazzetta.gr