Με γκολ του Μπρούμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο και συνεχίζει τον… περίπατο προς τον τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 7′ και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί μετά τη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ. Αυτή ήταν, γενικά, η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο δεν είχε και πολλές ούτως ή άλλως.

Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα, ήταν πιο επικίνδυνος και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπρούμα πρόλαβε τους Στρούγγη και Μανδά, μετά τη μπαλιά του Μπουχαλάκη, κάνοντας το 0-1. Οι Πειραιώτες έκλεισαν καλά το πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να μπουν τέλεια στο δεύτερο, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε ωραία το σουτ του Καμαρά στο 55′.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο, δεν κινδύνευε από τον Ατρόμητο και στο 70′ είχε νέα πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Μπουχαλάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανδάς είπε «όχι» στον Φορτούνη, με τον Ολυμπιακό να πιέζει συνεχώς για το δεύτερο γκολ, στο οποίο πλησίασε και στο 82′ με την προβολή του Ελ Αραμπί μετά το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72′ Νταβιώτης), Σάλομον (62′ Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέγιο (62′ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (62′ Μανούσος), Μάτιτς (78′ Αγκάγιεφ).

Ολυμπιακός: Σα,Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα (64′ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά (90′ Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (79′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (64′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90′ Πέπε).