Πολύ σύντομη φαίνεται πως θα είναι η θητεία του Αντονίτο Ρεγάλ στον Παναθηναϊκό, καθώς o Ισπανός μπακ βρίσκεται υπό καθεστώς αποχώρησης. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα λύσει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι», χωρίς να έχει λεπτό συμμετοχής με αυτό.

Ο 33χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο στις 26 Σεπτεμβρίου, όμως στάθηκε πάρα πολύ άτυχος, όταν προσβλήθηκε λίγες ημέρες αργότερα από έναν σπάνιο ιό, που του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο νοσοκομείο, να τεθεί δύο μήνες εκτός προπονήσεων και να μην βοηθήσει καθόλου αγωνιστικά την ομάδα του στο διάστημα που ακολούθησε.

Παρά το γεγονός πως ο Αντονίτο έχει επιστρέψει εδώ και περίπου ενάμισι μήνα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, δεν θα φορέσει την πράσινη φανέλα σε επίσημο αγώνα, καθώς δεν έχει πείσει τον Λάζλο Μπόλονι ότι μπορεί να βοήθησει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης, και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί πια -για οικογενειακούς λόγους- να επιστρέψει στην πατρίδα του (η σύζυγός του έφερε στον κόσμο πριν λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και βρίσκονται μαζί του εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα), ενώ έχει προτάσεις από ισπανικές ομάδες, τις οποίες εξετάζει.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως θα αναζητηθεί μία φόρμουλα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του και το «τριφύλλι» θα αναζητήσει δεξιό μπακ, για να πλαισιώσει τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Επ’ αυτού έχει ήδη γίνει προεργασία από τον Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση κεντρικού χαφ και εξτρέμ, με στόχο να «κλείσει» και τις δύο συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

TAGS