Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τις κρίσιμες στιγμές και ο Μάρκους Ράσφορντ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι, σημειώνοντας στο 90’+3′ το γκολ στη νίκη – θρίλερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς.

Αυτό το τέρμα, εκτός από το γεγονός ότι ανέβασε τους Κόκκινους Διαβόλους στην δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, ήταν και ιστορικό για τον 23χρονο επιθετικό από το Μάντσεστερ.

Ο λόγος; Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, ο οποίος σκοράρει τρεις φορές νικητήριο γκολ μετά το 90ό λεπτό! Μέχρι τώρα, με δύο, ο Ράσφορντ μοιράζονταν αυτή την ιδιαίτερη επίδοση με Πολ Σκόουλς και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Πλέον, κατέχει την πρωτιά, για ένα ρεκόρ που άρχισε να διαγράφεται στις 27 Αυγούστου του 2016, όταν ο Ράσφορντ πέτυχε, στο 90’+2′, το γκολ της νίκης στην έδρα της Χαλ (1-0), ύστερα από ασίστ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Το δεύτερο γκολ – θρίλερ ήρθε στις 3 Νοεμβρίου του 2018 και στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ (2-1), χάρη σε γκολ του Ράσφορντ στο 90’+2′, με κοντρόλ και κοντινό σουτ, ύστερα από σέντρα του Πολ Πογκμπά (στο παρακάτω βίντεο από το 1:48 και μετά).

Και το καλό για τον νεαρό επιθετικό τρίτωσε το βράδυ της Τρίτης (29/12), όταν κόντρα στην Γουλβς σημείωσε το τελευταίο γκολ της Γιουνάιτεντ το 2020, έχοντας σημειώσει το τελευταίο γκολ της ομάδας του το 2019. Μια συνήθεια που γίνεται λατρεία…

Πηγή: gazzetta.gr