Μυθική πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από ομάδα του Κατάρ! Ο ρόλος της συζύγου του, οι σκέψεις του Παναθηναϊκού και οι δυσκολίες που προκύπτουν για ανανέωση…

Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα(2,5 εκ. ετησίως) λήγει το καλοκαίρι και είναι απόλυτα λογικό στον Παναθηναϊκό να μην είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα ίδια λεφτά στον 34χρονο Βραζιλιάνο που ναι μεν έχει προσφέρει πολλά αλλά οι εποχές σε σχέση με το καλοκαίρι του 2008 έχουν αλλάξει όπως φυσικά και η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Στο «πράσινο στρατόπεδο» θα σκέφτονταν την παραμονή του Βραζιλιάνου αλλά με σαφώς μικρότερες  αποδοχές.

Ένα ενδεχόμενο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν σκέφτεται καν ο Ζιλμπέρτο. Ο λόγος; Η πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ, η οποία του δίνει 3.000.000 ευρώ ετησίως. Ένα ποσό… μυθικό αν αναλογιστούμε την εποχή που διανύουμε αλλά και την ηλικία του έμπειρου αμυντικού μέσου.

Ο ρόλος της Ζαναϊλντα

Βέβαια, εκτός από την πρόταση των… πετροδόλαρων, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Βραζιλιάνου θα παίξει η επιθυμία της γυναίκας του. Η Ζαναϊλντα δεν… ψήνεται με την παραμονή της οικογένειας της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια και ήδη έχει κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία της αυτή στον σύζυγο της.

Πηγή: gazzeta.gr