Νέα σενάρια για τον Αρη και τον Αμρ Ουάρντα ήρθαν στην επιφάνεια, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να φορέσει τα κιτρινόμαυρα από τον Ιανουάριο ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι ελάχιστες. Αντιθέτως, ουδείς μπορεί να αποκλείσει οτιδήποτε για το καλοκαίρι, όταν ο Ουάρντα θα είναι ελεύθερος.

Δύο είναι οι σημαντικές παράμετροι στην υπόθεση…

-Οτι μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με όποια ομάδα θέλει (έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του). Απίθανο να παραμείνει στο Βόλο, αλλά (από την άλλη πλευρά) γιατί να… δεσμευτεί από τον Ιανουάριο και να μην περιμένει το καλοκαίρι για την επόμενη ομάδα του;

-Οτι το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή χρονολογείται από τα μέσα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Εκφράστηκε το καλοκαίρι από τον ίδιο τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος, μάλιστα, δεν είχε διστάσει να το… ομολογήσει δημοσίως σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Άγγελο Χαριστέα στις αρχές του Αυγούστου.

«Αν μπορώ να πάρω τον Ουάρντα, θα τον πάρω» είχε πει τότε ο ισχυρός άνδρας του Αρη, καθώς ο ίδιος στην «κεντρική μεταγραφική σύσκεψη του καλοκαιριού (μαζί με τον Αγγελο Χαριστέα και τον Μίκαελ Ένινγκ) ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το κεφάλαιο «Ουάρντα». Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Καρυπίδης είναι… διαχρονικά θαυμαστής του Αιγύπτιου!

Οι συζητήσεις του Αμρ Ουάρντα με τον Αρη είχαν γίνει με την προϋπόθεση αποδέσμευσής του από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο (όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο παίκτης) ευθύς εξαρχής ο Δικέφαλος του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα τον άφηνε ελεύθερο για να πάει στον Άρη. Ο Ουάρντα είχε σημειώσει επίσης ότι δεν θα μπορούσε να πάει είτε στον Άρη είτε στον Ολυμπιακό λόγω της γνωστής αντιπαλότητας με τον ΠΑΟΚ αλλά και για λόγους σεβασμού απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, όμως αυτά αλλάζουν όσο περνά ο χρόνος, δεδομένου και ότι ο Αιγύπτιος είχε δηλώσει (τουλάχιστον) δυσαρεστημένος με πολλούς στον Δικέφαλο.

Τι μέλλει γενέσθαι είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ουάρντα είναι μια από τις… διαχρονικά ποδοσφαιρικές «αδυναμίες» του Θόδωρου Καρυπίδη.

Πηγή: gazzetta.gr