Για την σχέση του με την κόσμο της ΑΕΚ μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, τονίζοντας πως στην Ένωση γνώρισε άσβεστη αγάπη ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα «novilist.hr» και αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία.

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί, ζουν για την ομάδα τους, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, είναι το κάτι άλλο. Βιώνεις πολλές εμπειρίες, διαφορετικές όταν τα πράγματα πάνε καλά και όταν πάνε άσχημα. Εγώ γνώρισα λατρεία από τους οπαδούς της ΑΕΚ, μία άσβεστη αγάπη. Αυτή την αγάπη που ένιωσα ως παίκτης, έπρεπε να τη δικαιώσω και όταν ανέλαβα προπονητής. Όμως στάθηκα τυχερός, γιατί από τον πρώτο χρόνο που πήγα στην ΑΕΚ, είχαμε πάρει τίτλο. Είχαμε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το θέμα του κορονοϊού στη χώρα μας.

«Αυτό που συμβαίνει έχει καταστρέψει πολλά πράγματα, όχι μόνο για μένα, για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ ακόμα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, είμαι διαρκώς στο σπίτι. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει, να μαζευόμαστε και να γιορτάζουμε. Δεν έχουμε καν την όρεξη να γιορτάσεις, όταν πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Φοβάσαι για τον εαυτό σου».

πηγή: Gazzetta.