Ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και σχολίασε την αντίδραση του Βιγιαφάνιες όταν έγινε αλλαγή.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-1 στην Τούμπα, σε ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, όπως είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Η ομάδα έκανε πολύ σημαντική προσπάθεια απόψε. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα μια ανωτερότητα του ΠΑΟΚ. Κάναμε ευκαιρίες για να φύγουμε με έναν βαθμό από εδώ. Είχαμε απουσίες, έχει πρόβλημα ο αρχηγός μας, έχει πρόβλημα στην πλάτη ο Διούδης και έρχεται από μια θεραπεία που είχε κάνει στην Εθνική ομάδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν σημαντικοί παίκτες. Όσοι έπαιξαν έκαναν ένα σωστό αγώνα», είπε αρχικά ο Μπόλονι και στη συνέχεια σχολίασε τα νεύρα του Βιγιαφάνιες όταν αντικαταστάθηκε.

«Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις θα πρέπει να είναι ταπεινοί. Ο Βιγιαφάνιες έχει διάφορα προβλήματα και όχι μόνο με το πνεύμα του αλλά και με την συμπεριφορά του. Περιμένω τον παίκτη που θα κάνει το σωστό παιχνίδι και μετά θα φτάσω στον συμβιβασμό. Δυόμισι μήνες είμαι εδώ, κάνω αρκετή δουλειά και όταν είχα έρθει είχα μιλήσει για διάγνωση. Έχει γίνει η διάγνωση αλλά όπως ξέρετε, λείπει ακόμα το εμβόλιο κατά του ιού».