Η δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων του Μάριου Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

Οι ασπρόμαυροι έδωσαν στη δημοσιότητα τα συμβόλαια του τερματοφύλακα του Άρη και έτσι έμαθαν όοι και τα προσωπικά στοιχεία του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει. Και το έκανε μέσω του παρακάτω μηνύματος που ανέβασε στα social media.

«Έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια; Έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι παιχνίδι εγώ και η οικογένειά μου για να μας χρησιμοποιείτε τόσο φτηνά και άνανδρα; Φταίω που δεν πήρα τα λεφτά; Φταίω που το κατήγγειλα; Μιλήστε καθαρά. Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατεύσει να δίνει τα συμβόλαιά μου για να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στη διεύθυνσή μου ο οποιοσδήποτε; Αν με ρωτούσατε πόσα παίρνω και πόσα έπαιρνα στις ομάδες που ήμουν, θα σας το έλεγα μόνος μου, θα σας έστελνα και τα συμβόλαια ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.

Αλλά δεν σας ενδιέφερε αυτό. Στόχος σας ήταν να βγάλετε τα προσωπικά μου στοιχεία. Στόχος σας είναι να πάρω το μήνυμα. Το πήρα λοιπόν και σας απαντώ: ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΩ. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είναι χαρά, όχι βρωμιά και ακόμα έτσι το ονειρεύομαι. Και θα παλέψω για αυτό. Ήδη η δικηγόρος μου κάνει ό,τι χρειάζεται. ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ Ό,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ».