Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Σεσκ Φάμπρεγκας επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο, τόνισε πως θα χρειαστεί υπομονή για να γίνει η μεταγραφή του Καταλανού μέσου από την Μπαρτσελόνα.

«Μας ενδιαφέρει να εξετάσουμε την υπόθεσή του. Ίσως δεν θα έπρεπε να το πω γιατί δεν είναι παίκτης μου και δεν είναι πρόβλημά μου, αλλά μου φαίνεται πως ο Φάμπρεγκας θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα και τον ενδιαφέρει πολύ να επιστρέψει στην Αγγλία. Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο. Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα δικό μας ή κάποιας άλλης ομάδας, δεν είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει σήμερα ή αύριο. Πριν το Μουντιάλ δεν πιστεύω να γίνει κάτι, αλλά τα δεδομένα είναι πως θέλει να φύγει, θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία γιατί είναι η χώρα που προτιμά και εμείς παρακολουθούμε την υπόθεση», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Παράλληλα, υποκλίθηκε στον Φρανκ Λάμπαρντ, που αποχωρεί μεν από την Τσέλσι αλλά θα επιστρέψει για να αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο όταν ολοκληρώσει την καριέρα του. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν για μας. Μόνο ο ίδιος το καταλαβαίνει γιατί τα είπαμε από κοντά. Είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στην ομάδα κάποια μέρα. Όλοι το θέλουν αυτό. Ο κ. Αμπράμοβιτς τον θέλει πίσω, εγώ τον θέλω, όλος ο σύλλογος τον θέλει, ο ίδιος θέλει να γυρίσει, οπότε θα επιστρέψει σίγουρα. Μπορεί να γίνει προπονητής, να αρχίσει από την ακαδημία, να γίνει βοηθός μου ή να βοηθήσει από οποιοδήποτε άλλο πόστο. Για την ώρα, πάντως, θέλει να συνεχίσει να παίζει για κάποια χρόνια ακόμη. Δεν είναι το τέλος της καριέρας του στην Τσέλσι, αλλά ένα μικρό διάλειμμα. Απλώς τελειώνει η καριέρα του εδώ σαν παίκτης, γιατί θα γυρίσει σίγουρα και θα μείνει για πολλά χρόνια, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Τσέλσι».

Πηγή: sport-fm.gr