Ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν κατέθεσε τις απόψεις του για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πρέπει να είμαστε τέλειοι».

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την κρισιμότητα και τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε σχεδόν τέλειοι. Με όλη την έννοια της λέξης. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε σχεδόν άψογα σε όλες τις γραμμές και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση με προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι.

Πάντα υπάρχουν φιλοδοξίες σε έναν υψηλό βαθμό και τώρα περισσότερο από όλα θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό νομίζω ότι θα είναι το κατάλληλο εργαλείο για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γιουπ Χάινκες, είπε: «Πρόκειται για μία ομάδα πλήρη και για αυτό μπορεί να κάνει αλλαγές.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι δεν αλλάζουνε τον τρόπο παιχνιδιού τους που παραμένει ίδιος και αυτό εννοούσα λέγοντας ότι είναι μία πλήρης ομάδα. Αν θα μας διευκολύνει ή όχι θα φανεί. Εξάλλου εμείς προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο».

Για το πώς θεωρεί ότι ο Χάινκες θα παραταχθεί ο Άρης είπε: «Σίγουρα θα έχει στο μυαλό του έναν Άρη σοβαρό στα μετόπισθεν. Σίγουρα όμως δεν ξεχνάμε ότι και εμείς έχουμε επιθετικές αρετές. Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν. Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό θα πρέπει να αγγίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι».

Για τον έναν χρόνο της παρουσίας του στον πάγκο του Άρη σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέλεξα να έρθω στον Άρη και να είμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πολυσκεφτεί γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι τα πράγματα πήγανε καλά αφού και ο καιρός πέρασε γρήγορα».

Σηφάκης: « Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Ο Μιχάλης Σηφάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αντίδραση που θα δείξει η ομάδα του στο αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Πηγή: gazzetta.gr