Ο Κάρλος Τέβες τίμησε τον Ντιέγκο Μαραντόνα φορώντας φανέλα της Μπόκα την οποία είχε φορέσει και ο ίδιος ο Ντιέγκο σε ένα ματς που έχει γράψει ιστορία στην Αργεντινή.

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετώπισε την Ιντερνασιονάλ για τους «16» του Copa Libertadores. Οι «χενέιζες» πήραν σπουδαίο διπλό μέσα στο Πόρτο Αλέγκρε με τον Κάρλος Τέβες μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης ο οποίος τίμησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Αργεντινό θρύλο.

Όπως ο Μέσι τίμησε τον Μαραντόνα φορώντας μια φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις του 1993, ο Τέβες μόλις σκόραρε έβγαλε την δικιά του κι εμφάνισε από κάτω μία της Μπόκα του 1981 (!) φανέλα την οποία είχε κάνει δώρο ο ίδιος ο Ντιέγκο.

Μάλιστα,αυτή η φανέλα έχει γράψει την δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αφού αυτή φορούσε ο Μαραντόνα σε ένα από τα ιστορικά superclasico της χώρας τον Απρίλιο του 1981. Σε εκείνο το ντέρμπι η Μπόκα είχε συντρίψει με 3-0 την Ρίβερ Πλέιτ με τον Ντιέγκο να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του ξεφτιλίζοντας Ταραντίνι και Φιλιόλ.

Πηγή: gazzetta.gr