Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι ήδη μέλος του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού διευθυντή στην ποδοσφαιρική ομάδα, έχοντας ακολουθήσει την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας με τον Λάζλο Μπόλονι να αναλαμβάνει προπονητής. Ωστόσο, στους «πράσινους» υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος και με άλλα πρόσωπα.

Όπως γράφει η εφημερίδα Live Sport, αυτά τα πρόσωπα θα έχουν σχέση με το «τριφύλλι» και θα λειτουργούν ως δικλίδες ασφαλείας για το ενδεχόμενο παραίτησης ή αποπομπής του προπονητή, ή του γενικού διευθυντή. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια προχωρημένη σκέψη και δεν υπάρχει καμία βιασύνη για μία τέτοια κίνηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές (μεταξύ των οποίων και με τον Τζιμπρίλ Σισέ) και θα επεξεργαστούν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πλάνο με Κουρμπέλη σε θέση κεντρικού αμυντικού

Κάτι για το οποίο πρέπει να ασχοληθούν πιο άμεσα στον Παναθηναϊκό, είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (15:00), για τη 10η αγωνιστική της Super League. Στην αναμέτρηση αυτή, στο κέντρο της άμυνας είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως είχε συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Οι Σένκεφελντ και Βέλεθ δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε στη χθεσινή προπόνηση, αφού ο Ολλανδός υποβλήθηκε σε θεραπεία και ο Ισπανός γυμνάστηκε μόνος του. Το πιθανότερο είναι ότι ούτε σήμερα θα προπονηθούν με τους συμπαίκτες τους και θα δοκιμάσουν να μπουν στην αυριανή προπόνηση.

Αν δεν τα καταφέρει κανείς από τους δύο, τότε η λογική λέει ότι ο Μπόλονι θα επιλέξει τον διεθνή μεσοαμυντικό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο… αναγκαστικά, καθώς το δίδυμο Αλεξανδρόπουλος – Μαουρίσιο στα χαφ έδειξε να είναι αρκετά αποδοτικό, έχοντας και τον Κουρμπέλη πίσω τους να βοηθά στο build up από την άμυνα.