Σε ανύποπτο χρόνο, ο Γκάρι Νέβιλ αποκάλυψε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έδωσε ποτέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να μην ενοχληθεί ο Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά και το αντίστροφο, όταν οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο «CR7» φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και, μάλιστα, έγινε ο πρώτος μη Ισπανός αρχηγός της Βασίλισσας μετά από 60 ολόκληρα χρόνια.

Στο ματς πρωταθλήματος της Γιουβέντους με την Κάλιαρι (Σάββατο 21/11, 21:45), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εν τη απουσία των Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Σύμφωνα με το δίκτυο «Sky Sport», ο Κριστιάνο έχει τον πρώτο λόγο να μπει ως αρχηγός στον αγωνιστικό χώρο, αφού βάσει παλαιότητας θα ήταν ο Χουάν Κουαδράδο, αλλά ο Κολομβιανός επέστρεψε με καθυστέρηση και από μακρύ ταξίδι για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και, πιθανότατα, ο Αντρέα Πίρλο θα τον ξεκουράσει.

Ο Κριστιάνο, βεβαίως, εκτός από την Ρεάλ, είναι ο μόνιμος αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία άλλωστε σήκωσε πρώτος το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά και αυτό του Nations League.

Πηγή: gazzetta.gr