Το μέλλον του Κλάρενς Ζέεντορφ στη Μίλαν δεν έχει ξεκαθαρίσει και παρά την κατά καιρούς στήριξη προς το πρόσωπό του, εντείνεται η φημολογία περί απομάκρυνσης του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος δεν κατάφερε στους έξι μήνες παραμονής του στο Μιλάνο να βγάλει τους «ροσονέρι» τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας εξετάζει την περίπτωση του Ουνάι Έμερι, ο οποίος οδήγησε πριν από μερικές μέρες τη Σεβίλλη στην κατάκτηση του Europa League. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με τον 42χρονο τεχνικό, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας, αλλά αυτές είναι σε πρώιμο στάδιο. Ανεξάρτητα από την έκβαση των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, μεγάλο «αγκάθι» για τη Μίλαν αποτελεί η αποζημίωση που θα πρέπει να καταβληθεί στον Κλάρενς Ζέεντορφ και η οποία φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον Βάσκο τεχνικό, το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ανδαλουσίας τελειώνει στα τέλη Ιουνίου, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Βέβαια, αν προκύψει μια πρόταση από τη Μίλαν και το πρότζεκτ είναι αρκούντως ικανοποιητικό, δεν αποκλείεται να ανατραπούν όλα, αφού τα μεγέθη των δύο ομάδων είναι διαφορετικά…

Πηγή: sport-fm.gr