Τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στην οχταετή παρουσία του Άσλεϊ Κόουλ στην Τσέλσι, με τον Άγγλο αριστερό μπακ να προαναγγέλλει ουσιαστικά την αποχώρησή του από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας, στα οποία κατέκτησε ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα και τέσσερα κύπελλα Αγγλίας, ο Άσλεϊ Κόουλ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Τσέλσι.

«Εξετάζω όλες τις επιλογές που έχω στα χέρια μου, μαζί με τον ατζέντη μου. Η Τσέλσι, μάλλον δεν είναι ανάμεσα σε αυτές…» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο 33χρονος άσος, ο οποίος, πρόσφατα ανακοίνωσε και την απόσυρσή του από την εθνική Αγγλίας, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ρόι Χότζον για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μολονότι εμπιστεύθηκε φέτος περισσότερο τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, εντούτοις είχε δηλώσει ότι ο Άγγλος αριστερός μπακ αξίζει ένα νέο συμβόλαιο. Όλα, όμως, δείχνουν ότι δεν ανανεωθεί το τρέχον, που λήγει το καλοκαίρι και ο έμπειρος άσος πρέπει να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πηγή: sport-fm.gr