Μια από τις ομάδες που έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγες από τον κορονοϊό είναι η Αϊντχόφεν. Η ολλανδική ομάδα είχε τόσα πολλά κρούσματα το προηγούμενο διάστημα που με δυσκολία έβγαζε ενδεκάδα, ενώ σε κάποιους αγώνες η ενδεκάδα της ήταν εντελώς πειραματική και στα πλαίσια των έκτακτων αναγκών που παρουσιάστηκαν.

Η PSV το πλήρωσε αυτό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι για το Europa League με 4-1, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Αν και έχουν επιστρέψει κάποιοι από τους παίκτες που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα, φαντάζει δεδομένο πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Στις 26 Νοεμβρίου ο «δικέφαλος» του Βορρά παίζει στο Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και εκεί θα δει κάτι στο οποίο κατέφυγε η ομάδα για να περιορίσει τη διασπορά του ιού. Η ομάδα ιδιοκτησίας της Philips έλαβε την απόφαση να τοποθετήσει στα αποδυτήρια του γηπέδου ειδικούς λαμπτήρες κατά της Covid-19, τους οποίους κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία.

Πρόκειται για ειδικούς λαμπτήρες UV-C, το φως των οποίων θεωρείται ότι διασπά και καταπολεμά το DNA μικροοργανισμών, αλλά και των ιών. Μένει να φανεί κατά πόσο είναι αποτελεσματική η συγκεκριμένη κίνηση.