Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην οποία θα αναφερθεί στα θέματα της ελληνικής διαιτησίας.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ θα ανοίξει για πρώτη φορά τα χαρτιά του στους δημοσιογράφους, μιλώντας -πιθανότατα- για το μέχρι στιγμής έργο του, αλλά και για την κριτική που δέχεται. Η έως τώρα επικοινωνία του Άγγλου με τα ΜΜΕ ήταν μέσω των φάσεων που σχολίαζε μετά από κάθε αγωνιστική, με τελευταία την ανάλυση του οφσάιντ στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα παραχωρήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 από το site της ΕΠΟ.

Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να αποστείλουν ερωτήσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ένας δημοσιογράφος και μία ερώτηση ανά Μέσο) μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήσεις, να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία. Δεν θα ληφθούν υπόψη ερωτήσεις που σταλούν είτε εκπρόθεσμα είτε με διαφορετικό τρόπο.