Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου να πέρασε από σαράντα κύματα, όμως τελικά ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στον Βόλο, με φόντο τον τελευταίο τίτλο για τη σεζόν 2019-20.

Το ματς πήγε από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στο Πανθεσσαλικό, ο κορονοϊός το φρέναρε αρκετά, όμως τελικά ήρθε η ώρα των δύο «μονομάχων» να κοντραριστούν και εντός αγωνιστικού χώρου (21:00, CosmoteSport 1 HD), με τους Πειραιώτες να θέλουν το νταμπλ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με έναν τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνης πήρε μαζί του στην αποστολή και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αν και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ, στην «Ένωση» το έργο του Καρέρα συνεχίστηκε με προσήλωση και συγκέντρωση ώστε να παρουσιαστεί με το 4-3-3.

Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Μπακάκης τετράδα στην άμυνα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς και μπροστά τους ο Μάνταλος στο κέντρο, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ένας εκ των Βέρντε – Αλμπάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα.

Για τον Ολυμπιακό, στο 4-2-3-1 τα δύο άκρα άμυνας θα είναι οι Μπρούνο και Τοροσίδης, μπακ οι Σισέ και Μπα (θέση διεκδικούσε και ο Σεμέδο πάντως), τα δύο χαφ οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Βαλμπουενά και Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Για το τέρμα προορίζεται ο Τζολάκης.