Μπορεί η προπόνηση της Τρίτης να ήταν προαιρετική, όμως όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ανέβηκαν στους Θρακομακεδόνες. Στη διάθεση του Χιμένεθ οι Λυμπερόπουλος και Πατσατζόγλου.

Tα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες ο Χιμένεθ είχαν δημιουργήσει έντονη ανησυχία στον Ισπανό τεχνικό, καθώς δεν μπορούσε να γίνει η προετοιμασία που ήθελε για τα ματς με Πανθρακικό και Πανιώνιο.

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ είδε πέντε παίκτες να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και έτσι τα χαμόγελα επέστρεψαν και πάλι στους Θρακομακεδόνες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Χρήστος Πατσατζόγλου προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το ίδιο έγινε και με τους Μάκο, Γκερέιρο και Νταντόμο, που είχαν αποκομίσει προβλήματα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, οι απουσίες που έχει ο Χιμένεθ είναι αυτές των Γεωργέα και Μανωλά που γυμνάστηκαν ατομικά, καθώς επίσης και των Σκόκο, Γιάχιτς, Ντιόπ που έκαναν θεραπεία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η προπόνηση της Τρίτης ήταν προαιρετική, όμως όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ανέβηκαν στο βουνό! Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση για την Κομοτηνή γίνεται το πρωί της Τετάρτης και αμέσως μετά ο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Πηγή: gazzetta.gr