Σε αναζήτηση τερματοφύλακα φαίνεται πως βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ο Γιαν Ομπλακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, ενώ ο Αντόνιο Αντάν αναμένεται να μετακομίσει σύντομα στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα AS, η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε στοχεύει στην απόκτηση ενός πορτιέρε με εμπειρία, ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρομπέρτο της Γουέστ Χαμ. Ο 34χρονος γκολκίπερ, το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια συμβόλαιο με τα «σφυριά», ωστόσο απέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Κατάφερε να αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια, μέχρι να παραχωρηθεί δανεικός στην Αλαβές, για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Primera Division. Εκεί πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις, σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με την Αγγλία.

Όπως αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, ο Ισπανός γκολκιπερ εξετάζεται από τους ανθρώπους της Ατλέτικο μαζί με δύο ακόμα περιπτώσεις τερματοφυλάκων, μια από Ελλάδα: τους Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού και του Μάρκο Ντμίτροβιτς της Έιμπαρ.

Παρόλα αυτά, η AS διευκρινίζει ότι από οικονομικής άποψης, οι δύο τελευταίες περιπτώσεις είναι πολύ πιο δύσκολες σε σχέση με αυτήν του Ρομπέρτο.