Εύκολο απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-1 του ΟΦΗ.

Το ματς άρχισε με γκολ για τους ερυθρόλευκους, τους οποίους χειροκρότησαν οι Κρητικοί κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού στο 9′ ο Κουτρουμπής τράβηξε τον Χασάν, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Φορτούνης έκανε το 0-1 στο 10′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά είχαν και την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό στο 26′ τον Χασάν, χωρίς όμως αυτό να τους επηρεάσει.

Αποδείχθηκε άμεσα, άλλωστε, με το 0-2 που έγινε στο 28′ από τον Ραντζέλοβιτς, μετά την πάσα του Καφού και τη λάθος αντίδραση του Γουάλι. Εξι λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφερε, όπως δεν τα κατάφερε και ο Ραντζέλοβιτς στο 46′, στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι και στο 52′ είχε δοκάρι σε μακρινή προσπάθεια του Μπουχαλάκη να κρεμάσει τον Γουάλι, για να έρθει τελικά το 0-3 στο 61′ από τον Φορτούνη, μετά την ωραία κάθετη πάσα του Ελ Αραμπί.

Κάπου εκεί οι Πειραιώτες έριξαν ταχύτητα και περίμεναν το τέλος του ματς, με τον Μαρτίνς να κάνει τις αλλαγές που ήθελε και τον ΟΦΗ να προσπαθεί έστω για το γκολ της τιμής, το οποίο πέτυχε στο 95′ με φάουλ του Δεληγιαννίδη.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Στάικος (71′ Στουρνάκης), Ζοάο Βίκτορ (80′ Νάστος), Σακόρ (46′ Βαζ), Ναμπί (85′ Μπράουν), Νοικοκυράκης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (87′ Καραργύρης), Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ (88′ Μαρτίνης), Καφού, Μπουχαλάκης, Λοβέρα (88′ Σουρλής), Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Χασάν (26′ Ελ Αραμπί, 80′ Μπρούνο).