Λίγες ώρες μετά τα ρωσικά σενάρια για τη Σπαρτάκ Μόσχας, ο Μάσιμο Καρέρα φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Στην ΑΕΚ τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, αφού η ομάδα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου και παράλληλα είναι το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Γενικά είναι εμφανής η βελτίωση των κιτρινόμαυρων υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος κερδίζει συνεχώς πόντους και πρωταγωνιστεί και σε διάφορα σενάρια. Όπως, για παράδειγμα, αυτά από τη Ρωσία, όπου γράφουν ότι θα αναλάβει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Στις δηλώσεις που έκανε στη Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Ιταλός προπονητής ρωτήθηκε για αυτά που γράφουν οι Ρώσοι και έβαλε τα γέλια, ξεκαθαρίζοντας στη συνέχεια ότι το μέλλον του είναι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι ου 2021.

«Αυτά που γράφονται για τη Σπαρτάκ είναι φαντασιώσεις. Είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται. Έχω ένα συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τον επόμενο χρόνο που θέλω να σεβαστώ και έχω άλλα προβλήματα που αφορούν τα επόμενα παιχνίδια στα οποία είμαι συγκεντρωμένος. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου από τη ρωσική ομάδα», ήταν τα λόγια του.