Κομπλέ πρόκειται να παρουσιαστεί η Κοζάνη ενόψει της αναμέτρησης στον Τύρναβο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να προσπαθήσουν για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρήσουν την καλή ψυχολογία και τη βαθμολογική θέση.

Το σημαντικό στοιχείο για τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο, είναι ότι ύστερα από τον Ισπανό Βίκτορ Βιτάκα, ήταν η σειρά και του Ανδρέα Γκόβα να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τίθενται αμφότεροι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Από κει και πέρα, είναι γεγονός πως ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο (Τετάρτη, 27/10) επικρατεί αναβρασμός από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Για την Κοζάνη το συγκεκριμένο παιχνίδι αντιμετωπίζεται ως μια ποδοσφαιρική γιορτή και είναι πολλοί οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Συνολικά έχουν τυπωθεί 4.500 εισιτήρια, εκ των οποίων η Κοζάνη θα λάβει τα 2.500 και τα υπόλοιπα θα καταλήξουν σε φίλους των «πρασίνων», πάντως οι άνθρωποι της Κοζάνης παρατηρούν ότι η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και θεωρείται αναμενόμενο να πωληθούν όλα τα εισιτήρια στις επόμενες μέρες.

πηγή: gazzetta